általánossuli.hu

perspektivaajovoertalapitvany.hu

Újabb részletek a budapesti női foci BL-döntő ügyében

Magyarország első alkalommal ad otthont Bajnokok Ligája-finálénak: május 18-án az FTC Groupama Arénájában mérkőzik meg egymással a kontinens két legjobb női klubcsapata. Az év női labdarúgó-eseményére a nemzetközi nőnapon, azaz március 8-án elkezdődött a belépő árusítása, a találkozóra akár 500 forintért is lehet jegyet venni.

A mérkőzésre névre szóló jegyeket lehet vásárolni, személyesen a TEX-irodákban, valamint online a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, illetve az UEFA internetes oldalán.

A jegyek a következő árkategóriákban érhetőek el:

  • hosszú oldal: 1.000 Ft,
  • hosszú oldal 16 év alatt: 700 Ft,
  • rövid oldal: 700 Ft,
  • rövid oldal 16 év alatt: 500 Ft.

A döntőnek magyar vonatkozása is lehet, hiszen a Wolfsburgban futballozó Jakabfi Zsanett révén magyar válogatott, kétszeres Bajnokok Ligája-győztes labdarúgó is versenyben van még a fináléba jutásért. A wolfsburgiak negyeddöntős ellenfelénél, a francia Lyon együttesében pedig a magyar származású, de német válogatott Marozsán Dzsenifer szerepel.

– Ideális helyszín a Ferencváros Stadion a BL-döntő megrendezésére, méret szempontjából is megfelelő, a játékosok is jól fogják itt érezni magukat, hiszen közel lesznek a szurkolókhoz. Nagyon szép élményeim vannak arról, amikor ilyen kompakt stadionban játszottam – fogalmazott Célia Sasic. – A 2015-ös döntő beleégett az emlékeimbe, nagyon különleges érzés a BL fináléjában játszani, főleg hazai pályán, ahogy az én esetemben, Berlinben történt. Fontos üzenet ez azoknak a lányoknak is, akik kívülről nézik majd a mérkőzést, hogy ne adjuk fel az álmainkat, ne hagyjuk magunkat eltántorítani. A labdarúgás minden szinten ugyanazt jelenti, a játék szeretete a fontos. A döntő erről is szól és szeretném, hogy a focistalányoknak női példaképeik is legyenek. 

Forrás: mlsz.hu

Hírlevél-feliratkozás

Ne maradj le híreinkről, pályázatainkról, programjainkról!
Elfogadom a felhasználási feltételeket.